Om Rostlog

“Vi tror på, at åbenhed og ærlighed er kerneværdier i fremtidens moderne virksomhed”

Det er to værdier, der er beskrivende for vores virksomhed, og kan spores hele vejen fra vores interne arbejdsprocesser og til vores priser og service.

Vi er meget ærlige og åbne om det produkt, vi leverer til vores kunder. Det mener vi er den bedste forudsætning for at have et troværdigt og langvarigt samarbejde.

Vores mission

Vi vil gøre dagligdagen lettere for både arbejdsgivere og de ansatte. Det gør vi ved at gøre det lettere for virksomheder at planlægge vagter og registrere deres timer. Derfor har vi startet Rostlog, som leverer en software, der kan facilitere disse processer på en ny og smartere måde.

Vil vil tage hånd om den kommende generation i de danske virksomheder. Den såkaldte generation z vil i de kommende år indtage det danske arbejdsmarked, og det stiller nye udfordringer og krav. Det er et problemstilling som vi synes er rigtig spændende, og gerne vil være med til at løse.

Derfor stiftede vi Rostlog

Vi mener at der er plads til en lettere måde at håndtere vagtplanlægning og tidsregistrering i de danske virksomheder. Vi mener desuden at man som medarbejder har krav på nem kommunikation og godt overblik på sin arbejdsplads.

Du kan læse mere om tankerne bag Rostlog i det første indlæg på vores blog, Vores startup hedder Rostlog

Vi vil kunne erstatte virksomheders facebookgrupper

Rigtig mange små danske virksomheder har en lukket gruppe på Facebook, hvor deres interne kommunikation foregår. Det er praktisk for mange, fordi man ofte er online og tilgængelig på Facebook. Men der er også mange bagsider ved at bruge Facebook aktivt i sin virksomhed, og derfor vil vi lave et system, der kan erstatte danske virksomheders facebookgupper.

Du kan læse mere om vores tanker omkring virksomheders brug af Facebook her

Mød teamet bag

Kontakt