Roadmap

Er du nysgerrig på vores seneste funktioner, fejlrettelser og opdateringer? Så tjek vores changelog her

En Android app er det næste skridt for Rostlog, hvormed vi kan sikre en komplet understøttelse af mobile enheder. Denne app vil have de samme funktioner som den nuværende iOS app, men indtil appen vil være tilgængelig er vores web-app løsningen. Obs. Vores web-app er fuldt kompatibel med mobile enheder og understøtter notifikationer :)

Forventes afsluttet: Ultimo 2019

Hvis en ekstern bogholder står for at lave løn i virksomheden, skal denne person have sit eget login. Hos Rostlog vil vi i fremtiden lave nogle bestemte features, som bogholderen vil få glæde af!.

Forventes afsluttet: Ultimo 2019

Alle elsker statistikker. Og mange bliver endda motiveret af at kunne følge med i deres arbejds. Det vil blive muligt at få et visuelt overblik over virksomhedens status, såvel som individuelle medarbejderes udvikling over tid. Alt dette vil være med til at skabe en bedre brugeroplevelse for ledere såvel som medarbejdere.

Forventes afsluttet: Primo 2019

Som en del af vores HR-management system, bliver det muligt at have dokumenter i Rostlog. Dette er blandt andet ansættelseskontrakter, aftaler, manualer om processer, brænd evakueringsplan, osv.

Forventes afsluttet: Primo 2019

Med Dataløn integration er det muligt at eksportere sine lønoplysninger vedrørende timeløn og timedata.

Afsluttet.

Med Proløn integration er det muligt at eksportere sine lønoplysninger vedrørende timeløn og timedata.

Afsluttet.

Med Zenegy integration er det muligt at eksportere sine lønoplysninger vedrørende timeløn og timedata. Ligeledes vil det blive muligt at importere sine medarbejdere fra Rostlog til Zenegy eller omvendt.

Afsluttet.

Det er smart hvis vagtplanen automatisk holder styr på feriedage for personalet. Dels kan man holde styr på hvor meget ferie man har afholdt, og dels kan personalet ønske ferie forud, så personen der lægger vagtplanen har et bedre overblik.

Forventes afsluttet: Ultimo 2018

Mange virksomheder baserer ikke udelukkende deres løn ud fra en fast timepris. Derimod gør de brug af løntillæg ved arbejde på ikke-favorable arbejdstider. Det understøttes nu i Rostlog, så vi kan sikre en øget præcision i den løn som der bliver udbetalt til brugere af Rostlog, samt en hurtigere arbejdsproces når der skal laves løn :)

Forventes afsluttet: Ultimo 2018

Få et bedre overblik over hvordan forretningen fungerer, ved at se den daglige lønprocent ud fra virksomhedens omsætning. Alt sammen kan nu gøres inde fra vagtplanen.

Afsluttet.

Med Danløn integration er det muligt at eksportere en fil med de nødvendige lønoplysninger vedrørende timeløn og timedata, som Danløn kræver for at kunne lave løn for virksomheden. Dette sikrer en stor præcision, da der kun bliver betalt for den tid som en medarbejder har været på arbejde, uden at det kræver flere timers arbejde for lederen.

Afsluttet.

Gennemgående brug af notifikationer på mobilen og på web, som sikrer at alle i virksomheden altid er opdateret med den nyeste og vigtigste information der er tilgængelig. Dette inkluderer information vedrørende sygemeldinger, beskeder, opslag, vagter osv.

Afsluttet.

Hold styr på alle de ansattes arbejdede timer med et timekort. Se de enkelte medarbejdere, deres vagter, timer, pauser mv.

Afsluttet.

Med vores beskedfunktion er det muligt at chatte med medarbejdere direkte gennem Rostlog. Her kan du skrive med enkelte medarbejdere eller personalegrupper, hvormed man kan have hurtig og direkte kommunikation med alle i virksomheden.

Afsluttet.

Brug vores banebrydende iOS app til at holde styr på din vagtplan, såvel som al intern kommunikation i virksomheden. Her kan du få et hurtigt overblik over virksomheden, chatte med medarbejdere, samt lave hurtige og vigtige ændringer i din vagtplan. Appen er under konstant udvikling og bliver hele tiden opdateret med nye funktioner og forbedringer.

Afsluttet.

For at gøre tidsregistreringen så let som overhovedet muligt, skal alle kunder hos Rostlog havde adgang til et stempelur. Stempeluret vil både være tilgængeligt fra web-appen og mobil-appen. Man stempler med ét klik ind når man møder på arbejde, og stempler med ét klik ud når man er færdig. Så bliver ens arbejdstid beregnet helt automatisk.

Afsluttet.

Vores vision om at erstatte virksomheders Facebook grupper starter med vores opslagstavle. Her kan man oprette opslag til specifikke personalegrupper eller på tværs af flere afdelinger i virksomheden. Dertil kan man kommentere på opslag, hvormed man opnår en to-vejs kommunikation gennem opslagstavlen.

Afsluttet.

Kernen af vores produkt er vores vagtplanlægningsmodul. Det er her hvor lederen kan administrere alle vagterne til medarbejderne. Her har vi adskillige unikke funktioner, som gør det nemmere og hurtigere end aldrig før at oprette en vagtplan. Vi arbejder fortsat på konstant at forbedre vagtplanlægningsmodulet, så det bliver endnu hurtigere og nemmere at administrere virksomhedens vagtplan.

Afsluttet.

Har du forslag til nye funktioner, eller ønsker du opprioriteringer?